ΜΥΤΙΛΗΝΗ | ΛΕΣΒΟΣ

Hotel Lesvion © Thomas Kardakaris

2015 | Privacy Policy

Πολιτική του Ξενοδοχείου

Για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου, δίνοντας μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Για πελάτες εξωτερικού ή για αφίξεις μετά το απόγευμα, ζητείται προκαταβολή μίας ημέρας είτε αριθμός πιστωτικής κάρτας. Εάν η κράτηση ακυρωθεί, έστω και μια ημέρα πριν την άφιξη, δεν υπάρχουν ακυρωτικά. Σε περίπτωση που δεν έχει δοθεί προκαταβολή, τότε η κράτηση του δωματίου ακυρώνεται μετά την προβλεπόμενη ώρα άφιξης στο ξενοδοχείο.

 

Για group ζητείται προκαταβολή κατόπιν συμφωνίας, ενώ για μεμονωμένους πελάτες πρακτορείων, γίνεται προεξόφληση του δωματίου μια ημέρα πριν την άφιξη. Σε αντίθετη περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

 

Το πρωινό και η κατανάλωση ειδών από το mini-bar έχουν επιπλέον χρέωση από την τιμή του δωματίου. Οι θυρίδες ασφαλείας, το room service, η παροχή internet και τα baby-cot παρέχονται στους πελάτες μας δωρεάν.

 

Η αναχώρηση ενός δωματίου πρέπει να γίνεται μέχρι τις 12:00 και η άφιξη μετά τις 12:15. Αναχώρηση μέχρι τις 18:00 έχει προσαύξηση 1/2 της τιμής δωματίου, ενώ μετά τις 18:00 χρεώνεται ολόκληρη η ημέρα.

 

Σε περιπτώσεις απώλειας αντικειμένων που δεν έχουνε δηλωθεί στους υπαλλήλους υποδοχής, η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν φέρουν καμία ευθύνη. Απολεσθέντα αντικείμενα, τα οποία δεν έχουνε αναζητηθεί με την πάροδο έξι μηνών, παραγράφονται.

 

Η αλλαγή σεντονιών γίνεται κάθε 3 ημέρες και των πετσετών κάθε ημέρα. Στην περίπτωση όπου ζητηθεί από τον πελάτη αλλαγή σεντονιών νωρίτερα του προαναφερθέντος χρόνου, αυτό γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικά μαξιλάρια αυχενικού, τα οποία και μπορείτε να τα προμηθευτείτε, εφόσον τα ζητήσετε, από τη ρεσεψιόν.

 

Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου ή στους κοινόχρηστους χώρους. Το κάπνισμα απαγορεύεται στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.